Jobbajobbajobba! Har precis fyllt 130 papp...

img_0686 (MMS)

Jobbajobbajobba! Har precis fyllt 130 papp-påsar med en Loka i varje. I köket står som och jobbar för full med att göra 130 ost- och skinkbaguetter, inplastade en och en som sedan ska ner i påsarna! Jag kallar det terapi jobb, för man hinner tänka på allt mellan himmel och jord samtidigt som man utför arbetet! Nu fortsätta med annat roligt! Hörs!


Var en lång dag på jobbet idag, full rulle...

img_0638 (MMS)

Var en lång dag på jobbet idag, full rulle från start. Kom en massa Fulla studenter på jobbet idag, fick lagomt med nostalgikännslor! :) Efter jobbet for jag direkt till syster och hjälpt henne med ungarna medan Janne byggt på verandan! Nu har småhjärtarna somnat, och jag ska börja åka hem o sova! Jobb i morgon och sen blir det utgång! Ska bli riktigt ROLIGT faktiskt! Nå på återseende gott folk!


Kaffepaus och skitsnack med Evelina! :) oc...

img_9986 (MMS)

Kaffepaus och skitsnack med Evelina! :) och pepp inför helgens fylla! På återseende! Kraam


VA?!? Varför visar dom SYDNYTT? Det är ju ...

img_3556 (MMS)

VA?!? Varför visar dom SYDNYTT? Det är ju NORDNYTT jag vill se! TACK SVT för att ni förstört min morgon..


Jag ligger bra här i sängen, och hade hels...

img_0682 (MMS)

Jag ligger bra här i sängen, och hade helst gjort det hela dagen! :) men har ju ett jobb att sköta, så nu ska jag hoppa i duschen och sedan göra mig redo! Hörs och syns!


Testar att mms-blogga! :)  Då få man in bi...

img_5716 (MMS)

Testar att mms-blogga! :)  Då få man in bilder, men tvivlar på att det bli "radmellanrum" även fast man "skriver" det!  Nånå, kollar iaf DH för tillfället, LONG TIME AGO sen man såg det sist, så jag hänger inte med för 5 öre..  Funderar på att kanske fortsattä städa istället. Sen ut som en svinstia här.


Varför blir det inge "radmellanrum"

Jag försöker skriva här, men vill kunna byta rad! Även om jag hoppar över några rader i utkastet så syns inte det när jag publicerar. Och hur gör jag om jag vill lägga in en bild när jag bloggar med telen??? Snälla någon, hjälp mig!

Blogga via telefonen

Hej! Var ett tag sen man skrev några rade här! Tänke försöka på det här med bloggandet igen, men vad händer? Datan bli VIRUSBOMBADERAT! Inte dens dataskärmen funkar. Kul? NEJ!!! Tackar gudarna för att jag köpte mig i Iphone! Jag som var helt emot det först! Men man bara älskälskälskaaar den! Ne nu ska jag försöka förstå mig på hur man bloggar lättare med telen! Hörs och syns! Kraam

RSS 2.0